Hirdetés
. Hirdetés

Újszerű vezeték nélküli töltőt tervezett a Samsung

|

A Wireless Charger Duón a mobilt és az okosórát egyszerre tudjuk tölteni, és a mobil kijelzőjét töltés közben is láthatjuk.

Hirdetés

 

Hirdetés

A Samsung új, kettős vezeték nélküli töltőt tervezett a Note 9-hoz és a Galaxy Watchhoz.

A Wireless Charger Duo két töltőhellyel rendelkezik: az okosórákat egy vízszintes felületen tudjuk tölteni, a mobilokat pedig egy kiálló tányérnak támasztva, amely úgy tartja az eszközt, hogy töltés közben is láthatjuk a kijelzőt.

Mindkét töltő 12 wattot ad le, és támogatja a gyorstöltést. A Samsung már árul egy kettős vezeték nélküli töltőt, amely két sima töltőfelülettel rendelkezik, viszont a Wireless Charger Duo az első olyan megoldás, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan nyomon kövessük a kijelzőt, és elolvassuk például az üzeneteket.

A vezeték nélküli töltőt hivatalosan a Samsung Unpacked 2018 eseményén jelentették be az új okosórával együtt, de néhány nappal korábban az Amazon véletlenül már bemutatta az újdonságai között, igaz, név és címke nélkül.

A Samsung egyelőre nem mondott árat, és ezt sem árulja el, mikortól vásárolhatjuk meg az eszközt. Ami biztos: a kettős vezeték nélküli töltőt fekete és fehér színben fogják gyártani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.