Hirdetés
. Hirdetés

Ünnepi változások a Google Térképben

|

A 15. születésnap alkalmából a Google továbbfejlesztette a világ egyik legnépszerűbb appját.

Hirdetés

Hirdetés

15. születésnapjához ért a Google Térkép (Google Maps), és a világ egyik legnépszerűbb szolgáltatásán, amelyet havonta több, mint egymilliárd ember használ tájékozódásra és útvonaltervezésre, az ünnep alkalmából komoly továbbfejlesztéseket végzett a Google.

Frissül a szolgáltatás Android és iOS változata, és bővül a használatot segítő menüsor: a Felfedezést és az Ingázást három új elem egészíti ki.

A Google szerint a felhasználók több,mint 6,5 milliárd helyet mentettek el az appban, és most az új  Saved oldalon mindezeket könnyebben tudják megnézni, ajánlani, és esetleges útvonalterveikben felhasználni.

A Contribute menüelem az egyéni tapasztalatok közösségi megosztását szolgálja, az Update pedig a helyi szakértők, illetékesek által ajánlott helyek, kihagyhatatlan látványosságok információit teszi elérhetővé, emellett követlen csevegésekre is módot ad, ha tisztázni szeretnénk valamilyen problémát.

Végül az évforduló alkalmából megújul az app logója is.

Boldog születésnapot, Google Térkép!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.