Hirdetés
. Hirdetés

USB-vel a világhálóra

|

Az itthon is kapható a Vodafone Mobile Connect USB modemmel laptopok és asztali számítógépek csatlakoztathatók az Internethez mobil hálózaton át.

Hirdetés

Az új eszköz, valamint a Vodafone nagysebességű 3G és az országos GPRS hálózata optimális megoldást nyújt mindazoknak, akik gyorsan telepíthető, mobilizálható internet kapcsolatot keresnek lakásba, kollégiumba, albérletbe, nyaralóba, munkahelyre vagy akár utazáshoz.

Hordozható számítógéppel eddig is böngészhettünk a világhálón, például Vodafone Mobile Connect adatkártyával. A kártya lehetővé teszi a laptopot használóknak, hogy hozzáférjenek az e-mail, internet, és üzleti alkalmazásokhoz. Az USB modem is hasonló funkciókat lát el, a legnagyobb különbséget a két eszköz eltérő csatlakozó felülete jelenti. Az eddig elérhető adatkártya PCMCIA csatlakozóval rendelkezik (amely még a laptopok körében sem teljes körűen elterjedt), míg az új modem USB csatlakozója lényegesen elterjedtebb.

Az USB modem támogatja a GPRS és a 3G mellett az EDGE és a HSDPA mobil hálózatokat is. A Vodafone Magyarországon jelenleg GPRS illetve 3G hálózaton nyújt internet szolgáltatást, azonban külföldön, nemzetközi roaming közben már számos helyen kihasználhatják a Vodafone előfizetői a HSDPA és EDGE hálózatok előnyeit is. A 3G hálózat használata esetén a maximális letöltési sebesség 384 Kbps, míg a feltöltési sebesség 128 Kbps, a HSDPA maximum 3.6 Mbps letöltési és 384 Kbps feltöltési sebességet támogat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.