Hirdetés
. Hirdetés

Ütős lesz a Xiaomi új csúcsmobilja

|

A Mi 10 Pro változata 108 megapixeles kamerát kap, a processzora egy Snapdragon 865.

Hirdetés

Hirdetés

Bár nem a Xiaomi Mi 10 a gyártó első 108 megapixeles okostelefonja, hiszen a tavalyi Mi Note 10 már elorozta ezt a dicsőséget, azért az új csúcsmodell is a február végi Mobile World Congress egyik sztárja lehet.

A Xiaomi-mobilok rajongói általában a kiváló ár/érték arányt emelik ki, és tényleg meghökkentő, hogy tud a kínai gyártó ilyen magas szintű szolgáltatásokat ilyen olcsón kihozni.

A Mi 10 alap és Pro verzióban fog megjelenni, és elképzelhető, hogy mindkettő támogatja az 5G-t. A Pro modellben találjuk majd a 108 megapixeles kamerát, az alapváltozatban be kell érnünk 64 megapixellel.

Ez lehet a Xiaomi első vízálló modellje, de ettől eltekintve a dizájn nem sok újat tartogat. Az igazi változások belül találhatók: a brutálisan erős Snapdragon 865 és a maximum 12 gigabájtos LPDDR5 memória mindenképp figyelmet érdemel.

Az új zászlóshajó 2020. első negyedében kerül a boltokba, és a világpremier valószínűleg néhány nappal követi majd a kínai megjelenést.

Ami az árakat illeti, az új mobil alapváltozatának körülbelül 500 euróba kerül majd, a Pro változat természetesen drágább lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.