Hirdetés
. Hirdetés

Ütős lett az androidos Skype

|

A Microsoft a legmenőbb üzenő platformok vetélytársává akarja tenni az appot.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft új Skype-változatot adott ki az Androidhoz. Az app számos fontos továbbfejlesztést tartalmaz.

A Microsoft feltett szándéka, hogy a korábbiaknál kényelmesebb kapcsolattartó eszközt farag a programból, ezért az új verzióban az Androidon belülről bárhonnan telefonálhatunk a Skype-pal.

Ez azt jelenti, hogy ha egy telefonszámon koppantunk a böngészőben vagy bármely más appban, a szoftver felkínálja a lehetőséget, hogy a Skype-pal bonyolítsuk le a a hívást.

A Microsoft az app stabilitásán és megbízhatóságán is javított, így az alkalmazás a korábbiaknál sokkal jobban működik az Android rendszereken.

A cég egyébként az utóbbi néhány évben sokat tett azért, hogy a Skype-ot egy közönséges VoIP megoldásból komplett üzenő platformmá alakítsa, amely a WhatsApp, a Telegram és társaik méltó vetélytársa lehet.

Bár a Skype nem az első számú mobilos üzenő app, a népszerűségére nem lehet panasz: csak az Android változat eddig több, mint egymilliárdos letöltésszámot produkált a Google Play Store-ban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.