Hirdetés
. Hirdetés

Valami nagyon izgalmas fő a Huawei boszorkánykonyhájában

|

A kínai gyártó nemrég két új összehajtható mobiltervet szabadalmaztatott.

Hirdetés

Hirdetés

A Huaweinek már jelenleg is van két összehajtható mobiltelefonja, a Mate X, és a Mate Xs.

Úgy tűnik azonban, hogy a kínai gyártó újabb nagy dobásra készül, nemrég ugyanis két újfajta tervet szabadalmaztatott a témában.

Mindkét modell a mobil hátulján lévő kijelzőt használja az előlapi képernyő megnagyobbítására, de nem pont ugyanolyan technikával, vagyis strukturális különbség van közöttük.

Az egyik megoldás az eszköz vastagságának módosítása nélkül teszi lehetővé a képernyő rugalmas megnövelését. Ez a technika valamilyen görgető megoldásra épül, amelynek segítségével a hátsó kijelzőt ki tudjuk szabadítani, és amit hátulról kihúzunk, az hozzáadódik az elülső képernyőrész szélességéhez.

A másik modellel szintén rugalmasan szabályozható az előoldali kijelző szélessége, de itt nem a kijelzőt hajtogatjuk ki, hanem magát a hátsó részt.

Persze nem kis idő, amíg egy szabadalomból piaci termék lesz, de a két konstrukció mindenképp ígéretes, mert azt sejteti, hogy a Huawei hosszú távra tervez a szegmensben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.