Hirdetés
. Hirdetés

Változások a Windows 10-ben

|

Az őszi frissítés a rendszer felhasználói felületének megjelenésén is igazít. A legújabb fejlesztői változat betekintést enged az újdonságokba.

Hirdetés

A Microsoft múlt hónapban jelentette be, hogy alaposan felspécizi a Windows 10 megjelenését, és a legújabb build már ízelítőt is ad a javításokból.

A Reveal Highlight nevű új látványhatás akkor jelenik meg, amikor az egérrel a Windows 10 univerzális appjaiban végiszaladunk a menülehetőségeken, és apró, de hasznos segítséget nyújt a felhasználónak.

Az új effekt a Fluent Design (lánykori nevén Project Neon) része, ez pedig más, mint a Windows 10 vizuális javításainak egy olyan csomagja, ami a Fall Creators Update-tel válik nyilvánossá, addig pedig az Insider program résztvevői ismerkedhetnek vele a fejlesztői változatok jóvoltából.

Az "akril" anyagok szintén fontos részei a vizuális frissítésnek, és a Microsoft már a legtöbb Windows 10 alkalmazás megjelenését is ehhez igazította.

A Fall Creators Update várhatóan szeptemberben jelenik meg, így a Microsoft még két hónapig csiszolgathat a Fluent Designon. Az okostelefonok ugyancsak részesülni fognak a Fluent Design örömeiből, de a mobilokra kicsit később érkeznek meg az újdonságok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.