Hirdetés
. Hirdetés

Van egy kis probléma a tegnapi Microsoft biztonsági frissítéssel

|

Az Office-hoz kiadott javítófolt okoz némi galibát a számítógépeken.

Hirdetés

Hirdetés

Tegnap adta ki áprilisi haví biztonsági frissítéseit különféle szoftvereihez a Microsoft, és máris kénytelen volt közzétenni egy figyelmeztetést, mert az egyik javítófolt használhatatlanná tehet bizonyos típusú Visual Basic for Applications (VBA) referenciákat. A probléma a következő típusú fájlok használatakor lép fel: végrehajtható fájlok (exe), ActiveX vezérlések (ocx), és typelibek (olb, tlb, dll).

A Microsoft szerint ezek blokkolódnak az Office-hoz készült biztonsági frissítés teleptése után, függetlenül attól, hogy az interneten, vagy belső szervereken találhatók, vagy közvetlenül letöltötték őket az internetről.

Ide vonatkozó jó hír ugyananakkor, hogy a Windows 10 operációs rendszerhez készült ehavi frissítésekkel kapcsolatban egyelőre senki nem jelentett problémát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.