Hirdetés
. Hirdetés

Vásároljunk IT hörcsögöt!

|

Az egyik elektronikus szerkentyűket gyártó cég úgy gondolta, a világnak éppen egy USB portra csatlakoztatható mókuskerékre van szüksége.

Hirdetés

Az iwantoneofthose.com oldalon USB Hamster Wheel néven megjelenő mesterséges rágcsáló a billentyűk leütésekor lép működésbe, és attól függően tekeri gyorsabban vagy lassabban a mókuskereket, hogy gazdája milyen sebességgel üti a billentyűzetet. A szerkezet egy USB prton keresztül működtethető. A terméket népszerűsítő hirdetés "a modern társadalom tökéletes paródiájának" nevezi az eszközt, és annyi biztos, hogy az eddigi leírások (például a The Inquirer online informatikai bulvárlap cikke) szerint elsöprő hatással van a rekeszizmokra.

A termék ismertetője szerint a hörcsög mindazokat szimbolizálja, akik a billentyűzet ütögetésével egyben saját mókuskereküket pörgetik nap mint nap. Az USB Hamster Wheel lakója természetesen nem élő állat, ezt a forgalmazó fontosnak tartotta jelezni; a valódi hörcsögökkel végzett hasonló kísérletekről pedig kifejezetten lebeszélni igyekszik a felhasználókat.

Az iwantoneofthose.com szerint a 14×13×12 centiméteres, piros színű mókuskerék és annak lakója az íróasztalukhoz láncolt sorstársak ideális kísérője lehet a mindennapok során. A Windows 2000- és Windows XP-kompatibilis segédszoftverrel felszerelt, két darab ceruzaelemmel üzemelő szerkentyű ára 24,99 font, vagyis valamivel több mint 10 000 forint.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.