Hirdetés
. Hirdetés

Védhetetlen vírussal készülnek az etikus hackerek

|

Immár második alkalommal töltik meg a fehérkalaposok, a hozzáértők és a kíváncsiak az Aréna moziját. A Netacademia május 7-én ismét parádés programmal várja az etikus hacker-konferencia látogatóit.

Hirdetés

2009-ben ismét megrendezésre kerül a Netacademia Ethical Hacking konferenciája. Szervezők arra törekedtek, hogy a rendezvényen az előadók a tavalyihoz hasonlóan idén is gyakorlatorientált, demókkal megtűzdelt előadásokon mutassák be az általunk kiemelt hackelési technikákat és eszközöket. A konferencia célja, hogy a hallgatóság kézzelfogható és naprakész ismereteket kapjon a leggyakoribb támadások kivédéséhez.

Az idén is teltházasra tervezett rendezvényt azoknak ajánlják a szervezők, akik munkájuk során az információbiztonság megteremtésével és fenntartásával foglalkoznak: azaz minden rendszergazdának, biztonsági szakembernek és informatikai vezetőnek.



A 2009-es Ethical Hacking konferencia teljes programja már elérhető a szervezők oldalán.

A konferencián nem csak a külföldi vendégelőadó Tim Pierson (EC-Council) előadása ígér meglepő tényeket, de több ismert hazai előadó is izgalmas témákkal készül a májusi rendezvényre. Az egész napos szakmai program keretében a látogatók megismerhetik a legfrissebb hackertrükköket, az ellenük való védelem lehetőségeit, és a nap végén pihenésképpen a Bízd a hackerre! című filmet is végig izgulhatják.

További érdekességként idén a szervezők egy 550 oldalas könyvet is elérhetővé tesznek a látogatók számára, amelyet mivel a kinyomtatását törvénybe ütköző lett volna, kénytelenek voltak az interneten publikálni.

A konferenciára még lehet jelentkezni a Netacademia regisztrációs oldalán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.