Hirdetés
. Hirdetés

Vége a Yahoo Mailnek

|

Az ígéreteknek megfelelően Kínában végleg leállt a Yahoo Mail.

Hirdetés

Az áprilisi bejelentésnek megfelelően, terv szerint állt le Kínában a Yahoo e-mailes szolgáltatása. A felhasználók ezzel négy hónapot kaptak arra, hogy bejelentkezzenek, és elköltöztessék a teljes levelezésüket egy másik szolgáltatásra. 

Hirdetés

A lépés azért volt szükségszerű, mert a kínai Yahoo az Alibaba irányítása alatt áll, ők pedig szeretnék, ha inkább az Aliyun levelezőt használná minden ügyfelük. Aki egyébként ezt választja, az december 31-ig a régi címére érkező leveleket is megkapja. A népszerű alternatívák között van még a Tencent QQ Mailje vagy a Netease 163 Mailje is. 

Tavasszal még az a hír járta, hogy ezen felül a Yahoo a kínai keresőpiacról is kilép. Ez mégsem történik meg, Marissa Mayer irányításával pedig minden fronton igyekszik jobbat mutatni a Yahoo, amely meglehetősen sokat vásárolt már az idei évben. A megújulás jegyében hamarosan logót is váltanak. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.