Hirdetés
. Hirdetés

Vége az AMD Athlon, Phenom és Sempron neveknek

|

A Vision platform erősítése és a termékpaletta felrázása a gyártó célja.

Hirdetés

Az AMD mindent szeretne megtenni a Vision platform népszerűsítése és erősítése érdekében, ezért felrázza termékpalettáját. Az XBit Labs forrásai szerint a jól ismert Athlon, Phenom és Sempron nevek eltűnnek a piacról, amint megérkeznek az új lapkák, amelyek Zambezi, Llano és Zacate nevekre hallgatnak.

 

Az eddig ismert márkaneveket az FX, az A és az E szériás processzorok helyettesítik majd, mindegyik AMD Vision logóval ellátva. Ami az FX szériát illeti, ezzel a játékosokat és a prémiumkategória kedvelőit kívánják kiszolgálni. A Zambezi lapkákra építő processzorok négy-, hat- és nyolcmagos változatokban, az AMD Vision Black és Vision Ultimate nevek alatt jelennek majd meg.

 

Az A szériát asztali munkaállomásokhoz szánják. A Llano CPU-k két- és négymagos kivitelben érkeznek majd, és egy Radeon HD 6000-es GPU egészíti ki őket. Az A széria az AMD Vision Ultimate és Vision Premium platformokat erősíti. Az E széria a belépőkategóriát képviseli majd, a Zacate kódnevű CPU egy- vagy kétmagos kivitelét egy szintén alapkivitelű Radeon HD 6000-es grafikus vezérlő egészíti ki, AMD Vision matrica alatt. 

 

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.