Hirdetés
. Hirdetés

Végre kijavítottak egy súlyos hibát a Windows 10-ben!

|

A képernyő hirtelen elsötétedése a tavaly őszi frissítés óta hozta a frászt a felhasználókra.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft kiadta a kumulatív frissítések legújabb csomagját, és ebben végre kijavított egy komoly hibát, amire tavaly ősz óta panaszkodtak a felhasználók.

A 1709. verziószámú Windows 10-hez (vagyis a Fall Creators Update-hez) kiadott KB4338817 kumulatív frissítés számos javítást tartalmaz, de talán a legfontosabb az a folt, amely a frissítések telepítése után néhány perccel a képernyő elsötétülését eredményezet.

Ez a hiba jónéhány hónapja ejtette rémületbe a felhasználókat, akik azt hitték, hogy az operációs rendszer összeomlott. Egyesek hardveresen újraindították a rendszert, de újra csak a fekete képernyőbe botlottak.

A KB4338817 állítólag egyszer s mindenkorra orvosolja a problémát, és telepítése után a Microsoft ígérete szerint a Windows 10 Fall Creators Update sokkal kellemesebb frissítési élményt nyújt majd.

Ez azért örvendetes, mert bár az áprilisi Windows 10 frissítés nagy lendülettel terjed, még mindig a Fall Creators Update a második legnépszerűbb Windows 10 változat, amelyet a Windows 10-et futtató rendszerek több, mint tíz százaléka használ.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.