Hirdetés
. Hirdetés

Vigyázz, kész, küldj!

|

A Maxima és a SeeMee szövetséget kötött egymással, melynek célja a mobiltelefonos reklámok új szintre emelése.

Hirdetés

Az sms hirdetéseket több multinacionális vállalat alkalmazta már sikerrel kampányaiban, de a módszert a magyar kis- és középvállalatok is rendszeresen igénybe veszik. A hazai piacon meghatározó szerepet játszó Maxima online dm rendszer és az sms marketing megoldásokra szakosodott SeeMee összefogásának köszönhetően most lehetővé vált, hogy az sms kampányok megrendelői a Maxima több százezer fős adatbázisából több mint 50 különböző szűrőfeltétel segítségével találják meg célcsoportjukat.

Ennek köszönhetően a jövőben még jobban célzott, hatékony reklámüzeneteket juttathatnak el fogyasztóik mobiltelefonjaira. Mivel az sms hirdetések a gyakorlatban átlagosan 10 százalék feletti válaszarányt produkálnak, elmondható, hogy a módszer kitűnően alkalmas vásárlásösztönzésre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.