Hirdetés
. Hirdetés

Virtuális tárgyaló

|

A Cisco TelePresence a tárgyaló felekben azt az érzést kelti, mintha mindannyian egy helyiségben tartózkodnának, holott akár a világ két különböző pontján is lehetnek.

Hirdetés

Kutatások szerint a személyes kommunikáció több mint 60 százaléka nem verbális úton történik. A legtöbb kommunikációs eszköz nem képes átadni azokat a nem verbális üzeneteket, amelyeket a tárgyaló felek egymás felé közvetítenek a személyes találkozók során. A Cisco TelePresence rendszere a részletgazdag, nagy felbontású technológiának köszönhetően lehetőséget nyújt olyan interakciók közvetítésére, amelyek révén a beszélgetést folytató felek a távolságtól függetlenül a személyes találkozóval szinte egyenértékű élményben részesülnek.

A teljesen új, többek között 25 folyamatban lévő szabadalomból építkező rendszer 1080 soros, progresszív HD-képfelbontással, a teljes hallható frekvenciatartományt lefedő térhatású hangzással, valamint észrevétlenül alacsony késleltetéssel rendelkezik.


A telepresence kategória bővülésével a Cisco további ágazatspecifikus alkalmazások kifejlesztését tervezi többek között az egészségügy, a kiskereskedelem, a bankszektor, a szórakoztatóipar és a kormányzat területén. Az alkalmazási területek sora az orvosi konzultációtól a bolti szaktanácsadókon, távoli interjúkon vagy bírósági tanúvallomásokon keresztül az utazást nem igénylő családi látogatásokig tart. A most bejelentett első alkalmazás, a Cisco TelePresence Meeting célja a vállalatok közötti együttműködés elősegítése és a hatékonyság növelése.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.