Hirdetés
. Hirdetés

Visszatapsolták a HP TouchPadjét

|

A gyártó a tablet visszahívását követő, hirtelen megugrott kereslettel indokolja, hogy újra elindítja a gyártást. A hírek szerint egyetlen, limitált darabszámú széria készül majd a TouchPadből.

Hirdetés

HP TouchPad
HP TouchPad

„Annak ellenére, hogy a közeljövőben bejelentettük, leállítjuk a webOS-t használó hardverek gyártását, úgy döntöttünk, még egy utolsó szériát készítünk a TouchPadből, hogy kielégíthessük az eszköz iránti, megnövekedett keresletet" - írta egy tegnap esti blogbejegyzésben Mark Budgell, a HP szóvivője.

Az újonnan legyártott táblák várhatóan néhány héten belül a boltokba kerülnek majd. Budgell tájékoztatása szerint „korlátozott" számú eszközt rendeltek meg, de azt, hogy pontosan hány darabot, nem osztotta meg az olvasóival. „Nem ígérhetjük, hogy mindenkinek jut majd" - írta Budgell, hozzátéve: azok, akik szeretnének hozzájutni az új TouchPadekhez, saját, illetve szóvivőtársa, Bryna Corcoran Twitter-bejegyzéseiből informálódhatnak a megjelenés pontos dátumáról.

A HP augusztus 18-án jelentette be, hogy drasztikusan leárazza a TouchPadot: a 16GB-os verziót 99, a 32GB-osat 149 dollárért dobták a vásárlók után; utóbbi modellt eredetileg 499 dollárért árulták. Azt egyelőre nem tudni, hogy az újonnan legyártott eszközök mennyit kóstálnak majd.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.