Hirdetés
. Hirdetés

Visszavonul a FolderShare, érkezik a Live Sync

|

A Live ID-hez kapcsolt ingyenes programmal a felhasználók a jövőben akár már 25 GB-nyi adatot is szinkronizálhatnak.

Hirdetés

Visszavonultatja a Microsoft a Live FolderShare alkalmazását, hogy a helyébe a megújult verzióját, a Live Sync-et léptesse. Erről az FolderShare fejlesztői írtak blogbejegyzésükben. Az ingyenes program a leírtak alapján képes lesz mindarra, amire az elődje, gyakorlatilag a második verziójának tekinthető: vagyis adatszinkronizálást és adatmegosztást biztosít a felhasználó dokumentumai számára egy virtuális magánhálózaton keresztül, folyamatosan szinkronizálva fájljait a háttérben például két, vagy több asztali számítógép, laptop és PDA között. Segítségével a kis- és középvállalkozások akár egy szervert is kiválthatnak, elérhetővé téve főbb dokumentumaikat alkalmazottjaik, partnereik és telephelyeik számára.

 

 

foldershare.jpg


Ráadásul az új verziót a redmondi cég immár nem elkülönítve nyújtja, hanem a Live ID azonosítóhoz kapcsolja, aminek köszönhetően valószínűleg a SkyDrive jövendőbeli 25 GB-os tárhelye lehet számára alap, ahova az adatokat majd küldhetjük. Ezen túl immár a felhasználók 20 mappát kezelhetnek, egyenként 20 ezer fájlal, az új verzióban lomtár is helyet kap, valamint ellátják Unicode támogatással is.

 

 

1124livesync.jpg



A Live Sync körülbelül decembertől lesz elérhető a sync.live.com web-oldalon, s része lesz a Windows Live Photo Gallery alkalmazásnak is. A FolderShare jelenlegi felhasználóit automatikusan átirányítják a Sync klienséhez, amely újraépíti majd a meglévő könyvtáraikat, immár az új Live tárhelyen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.