Hirdetés
. Hirdetés

Vízmentes Xerox nyomdai rendszerek

|

A Xerox a drupa 2012 kiállításon bemutatta vízmentes rendszereit, az CiPress 500-at és 325-öt.

Hirdetés

A berendezések vízmentes működésének köszönhetően gazdaságos, egyszerű papíranyagokra is kiváló minőségű, tűéles nyomatok készülhetnek eltérő nyomtatási volumenekben, mert a nyomathordozót nem áztatja át a tinta.

 



A Xerox CiPress 500 percenként 152,4 méter vagy 2 180 teljes fedettségű színes oldal nyomtatására képes. Az ikermotoros berendezéssel hatékonyan lehet személyre szóló marketing anyagokat, transzpromóciós anyagokat és kiadványokat készíteni. A készülék esetén választható gazdaságos nyomtatási üzemmód is, ami kedvezőbb üzemeltetést eredményez a kisebb lefedettségű, több szöveget és kevesebb grafikai elemet tartalmazó munkák esetén.

A Xerox CiPress 325 főként azoknak a nyomdáknak ajánlható, ahol a havi átlagos volumen kisebb, az ikermotoros CiPress 325 segítségével egyszerűbb belépni a most kibontakozó nagy sebességű tintasugaras piacra. A CiPress 325 percenkénti 100 méter teljesítményével megbízható választás, 600x600 dpi felbontásával pedig kiválóan alkalmas marketing anyagok, promóciós termékek, katalógusok és kézikönyvek nyomtatására.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.