Hirdetés
. Hirdetés

Idén is VMware konferenciákat szervez a közösség

|

Idén is megszervezi szakmai konferenciáit a VMUG (VMware User Group) Hungary / VMware Felhasználói Közösség.

Hirdetés

A Felhasználói Közösség célja, hogy segítséget nyújtsanak azoknak, akik már üzemeltetnek VMware infrastruktúrát, vagy esetleg csak tájékozódnak, de marketingsallangoktól mentes információt szeretnének kapni közvetlenül azoktól, akik már használják a technológiát.

 

Cél továbbá egy közösség építése, ahol a véleménycsere és tapasztalat megosztás természetes, sőt ez jelentheti az összetartó erőt. A VMware-től független csapat irányítja a közösséget, biztosítva, hogy a gyártó(k) üzleti érdekei ne befolyásolják a szakmaiságot, a rendezvények témáit.

 

vmware_screenbgnew_1024x768.jpg

 



Az előadások a VMware virtualizációhoz vagy az ahhoz kapcsolódó (például virtuális gépek mentése) területek bevezetéséhez, üzemeltetéséhez, fejlesztéséhez nyújtanak segítséget.
Az ingyenes végfelhasználói konferenciát 2007 óta folyamatosan megrendezik, ebben az esztendőben a következő időpontokban: március 25., május 20, szeptember 9., november 25.

 

 

Következő rendezvény tehát március 25-én tartják az Aréna Plázában, a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt. A részletes programjához, illetve a regisztrációhoz bővebb információk találhatók a  www.vmug.hu oldalon, vagy e-mailen keresztül a sarandi.attila@vmug.hu címen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.