Hirdetés
. Hirdetés

Vodafone csomag vállalkozóknak

|

Külön tarifacsomagot dolgozott ki a Vodafone a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Széchenyi Kártya Klub tagjainak.

Hirdetés

Demján Sándor, a Vosz elnöke és Beck György, a Vodafone vezérigazgatója aláírták azt az egyezményt, amelynek értelmében a Vosz és a Széchenyi Kártya Klub tagjai egy kedvezményes tarifacsomagot vehetnek igénybe. Az megállapodás alkalmából tartott sajtótájékoztatón Demján Sándor ismertette, hogy számításai szerint a 40 százalékos költségmegtakarítást eredményező csomagot 80-100 ezer vállalkozás veheti majd igénybe.

A Vodafone vezérigazgatója a speciális tarifacsomagot ismertette. A másodperc alapú csomagban egységes áron lehet hívni minden belföldi számot, legyen az vezetékes vagy mobil; a percdíj 18 forint. A havidíj 110 százalékban használható fel, így a 30 ezer forintos havidíjú előfizetésnél 33 ezer forintot lehet majd lebeszélni. Egy havidíjhoz több SIM kártya is csatolható, vagyis ezt az összeget a vállalkozás tagjai közösen oszthatják be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.