Hirdetés
. Hirdetés

VW Bogár az LG-től

|

Az LG Electronics és a Volkswagen különös szövetségének eredménye a Beetle MP3-lejátszó, amit Szöulban mutattak be.

Hirdetés

Az alumíniumházas MP3-lejátszó a VW Bogár színeiben, vagyis napraforgó-sárgában, salsa-pirosban és árnyék-kékben kerül majd az üzletekbe - mondta el Judy Pae, az LG dél-koreai szóvivője. A készülékek felhasználói felületét is a régi-új klasszikus ihlette, bár az Új Bogár (New Beetle) logóval ellátott lejátszó formája nem sokban különbözik a piacon forgalmazott hasonló eszközökétől. Specifikációit tekintve a kategóriának megfelelő, átlagos lejátszóval van dolgunk: az LG Beetle-t 2,4 hüvelykes, színes LCD-kijelzővel látták el, és az MPEG-4, a Windows Media Video 9, az MP3, a Windows Media Audio és az Ogg bitfolyam formátumokkal boldogul.

Az LG Beetle 2 és 4 gigabájtos változatban érkezik, mindkét modell két flash-játékkal lesz felszerelve. A gyártó adatai szerint akkumulátora 20 órás normál üzemidőt vagy 3 órányi videólejátszást biztosít. Az első példányokat a héten rendezett Seoul Motor Show kiállításon mutatták be a nagyközönségnek, de Judy Pae a készülék pontos megjelenésének időpontját még nem határozta meg - a vásárlóknak egyelőre be kell érniük az LG legutóbbi divatmodelljével, a Prada Phone-nal.

lgbeetle.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.