Hirdetés
. Hirdetés

Wacom Cintiq 12WX

|

Full extrás digitalizáló tábla a Wacomtól, beépített 12 hüvelykes monitorral és kissé magas árral.

Hirdetés

Egy digitalizáló tábla nagyszerű dolog, a grafikus maga elé helyezi és az azon rajzolt képeit azonnal nyomon követheti a számítógép képernyőjén. A Wacom kicsit tovább gondolta ezt az ötletet és a Cintiq család tagjainál összeházasította a digitalizáló táblát a monitorral, ennek köszönhetően úgy dolgozhatunk a táblán, mint egy papíron (tehát közvetlenül a toll alatt jelenik meg a rajz), másrészt egy plusz monitorhoz is jutunk.

 

wacomweb_k.jpg


A család legkisebb tagja, a Cintiq 12WX gépünkhöz egy kis doboz segítségével csatlakozik, ennek segítségével egyaránt képes analóg VGA és DVI kimeneten is monitorként működni, emellett USB-n keresztül is csatlakoztatunk kell a masinánkhoz. Egy mutatóeszközt kapunk hozzá, de további tollakat is vásárolhatunk hozzá. Minden toll dőlésérzékeny és egyedi azonosítóval rendelkezik, így mindegyikükhöz más beállításokat rendelhetünk hozzá, például mindegyik más és más rajzeszközként funkcionálhat - a toll másik vége pedig radírként használható (csakúgy mint egy hagyományos ceruzánál). Mind a toll, mind a radír vége természetesen nyomásérzékeny és 1024 különböző fokozatot képesek érzékelni.

 


A táblába épített monitor 1280×800 képpont felbontású, 12,1 hüvelyk képátlóval rendelkezik. A minél kényelmesebb rajzolás érdekében egyszerűen forgatható, a kijelző két szélén lévő (konfigurálható) gombok segítségével pedig könnyedén vezérelhetjük a grafikai szoftverünket is.
Nagyszerű, precíz, könnyedén használható eszköz a Cintiq 12WX, borsos ára miatt azonban csak igazán profik engedhetik meg magunknak, ez a technológia sajnos egyelőre otthoni felhasználók számára elérhetetlen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.