Hirdetés
. Hirdetés

WebCast Library - Újdonság a Computerworldön

|

Kedves Látogatónk! A Computerworld Online új szolgáltatása, a WebCast Library eddigi konferenciáink előadásainak hangos prezentációit rendezi az Ön számára gyorsan és egyszerűen kereshető felületre.

Hirdetés

A konferencia- és rendezvényszervezés az IDG Hungary portfolió lapkiadáson és online szolgáltatásokon túli legfontosabb tevékenysége. A konferencia-üzletág rendezvényeinek keretei között az IT szegmensen belül egyedülálló programválasztékkal segíti a döntéshozókat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel úgy gondoltuk, hogy a konferenciáink előadásairól készült hangos prezentációkat egy új, az eddiginél átláthatóbb, tematikusan kereshető és szűrhető felületen gyűjtjük össze, ezzel elősegítve, hogy könnyedén megtalálja az Önt leginkább érdeklő előadásokat.

A Computerworld Online új szolgáltatását ezentúl közvetlenül elérheti a baloldali menü WebCast Library menüpontjából. Kérjük, nézze és hallgassa végig előadásainkat, megtekintésük után pedig értékelje őket, ezzel is segítve minket abban, hogy a jövőben még színvonalasabb rendezvényeket szervezhessünk!

A jövőben megrendezésre kerülő események programjáról, illetve a korábbi rendezvényekről továbbra is a Konferencia oldalon találat részletes információt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.