Hirdetés
. Hirdetés

Webszerver asztali gép áron az új AMD Opteronnal

|

7 hónap alatt behozhatja az árát egy AMD Opteron 3200-as processzorral készült kiszolgáló.

Hirdetés

Ma jelentette be az AMD webes-felhős termékstratégiájának újabb elemeként az AMD Opteron 3200-as processzorcsaládot. A kisebb webkiszolgálók üzemeltetői számára készült az új sorozat, melyhez asztali árszabás mellett ígér üzleti szintű megbízhatóságot a gyártó.

 

Bulldozer alapokra épül a 3200-as sorozat, melyben 4 és 8 magos processzorváltozatok is vannak, 2,7-3,7 GHz-es frekvenciatartományban, AMD Turbo CORE technológiával. Az MSI, Tyan, Fujitsu és Dell kínálatából válogathatunk alkalmas Socket AM3+ alaplapok tekintetében. Támogatott a kétcsatornás DDR3 memóriák és az ECC UDIMM használata, 1330-1866 MHz memóriafrekvenciával. Egy csatornát két DIMM is alkothat, a maximális kapacitás 32 GB modulonként.

 

 

Az egyprocesszoros kisszerverek üzemeltetői a gyártó szerint 38 százalékkal jobb teljesítményt és 19 százalékkal kedvezőbb áramfogyasztást könyvelhetnek el, így beruházásuk legjobb esetben akár 7 hónap alatt is megtérülhet, amennyiben felhő- és web szolgáltatást nyújtanak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.