Hirdetés
. Hirdetés

Wi-Fi érzékelős póló

|

Gyakran utazik, és létfontosságú Önnek az internetkapcsolat? Wi-Fi nélkül elképzelhetetlenek a mindennapjai? Megtaláltuk az ideális ruházatot!

Hirdetés

A ThinkGeek.com minden IT és elektronikai megszállott - népszerű nevünkön geek - játékszereinek forrása, egy újabb őrülettel rukkolt elő a minap: a Wi-Fi érzékelős pólóval! A pamutból készült pólón olyan matrica található, ami világító fénysávokkal jelzi, hogyha Wi-Fi "b" vagy "g" hálózatot észlel, és még a jelerősséget is érzékelteti azzal, hogy hányat gyújt ki a sávok közül.

wifishirt.jpg

Az egész miskulanciát három "AAA" ceruzaelem táplálja - az elemtartó természetesen be van építve a pólóba, egy kis zsebbe. A működési ideje pár óra. Még arra is gondoltak, hogy a póló mosható legyen, a kijelző leválasztható a vezetékezéséről.

A harminc dolláros póló nem csupán remek ajándék lehet geek családtagunknak a közelgő karácsonyra, de ha úgy alakulna, megélhetésének forrása is lehet! Ha Fülig Jimmy hosszú ideig Barcelonában működhetett egy étterem kirakatában mint transzparens - mint tudjuk hősünk a kirakatban ült, hurkák és lepények között, időnként bólogatott, a hasára mutatott, és végül következett egy vigyor, amitől kigyulladt néhány villanykörte a gyomrán -, akkor egy Wi-Fi pólóval felszerelt felebarátunk számára logikusan adja magát egy pozíció egy netcafé kirakatában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.