Hirdetés
. Hirdetés

Wi-Fi problémát okoz a Windows 10 frissítése

|

Egyes számítógépeken megszűnik a vezeték nélküli kapcsolat a May 2019 Update-re való frissítés után.

Hirdetés

Hirdetés

Elismerte a Microsoft a Windows 10 operációs rendszer 1903-as verziójának azon hibáját, amely egyes Intel és Broadcom wi-fi adapterrel ellátott számítógépek esetében megakadályozza wi-fi kapcsolat létesítését. A problémával azon felhasználók szembesülhetnek, akik gépüket a legújabb Windows 10-változatra frissítik. A további kellemetlenségek elkerülése érdekében a Microsoft blokkolja a frissítést az inkompatibilis adapterekkel ellátott PC-k esetében.

A kompatibilitáis problémák az Intel Centrino 6205/6235 és Broadcom 802.11ac Wi-Fi kártyákkal szerelt egyes számítógépeket érintik. Az Eszközkezelőben a wi-fi vezérlő mellett egy sárga felkiáltójel jelenik meg. A problémát a Microsoft szerint a számítógép következő újraindításáig megoldhatja a wi-fi adapter letiltása majd újra engedélyzése.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.