Hirdetés
. Hirdetés

WiMAX-szal támad a Samsung

|

A négy új mobileszköz, vagyis a PDA-telefon, a mobil multimédiás egység és két USB modem egyelőre csak Koreában használható.

Hirdetés

A Samsung bemutatta négy új, a koreai piacra szánt Mobil Wimax egységét, melyeket a korábbi Mobil Wimaxok eszközök alapján fejlesztették tovább. Egy PDA-telefont (SPH-M8200), egy mobil multimédiás egységet (SPH-P9200), és két USB modemet (SPH-H1300, SWT-200K) vezettek be, melyek egyelőre csak a Korea Telecom (KT)'s Mobil Wimax hálózatán keresztül használhatóak.

Az SPH-M8200 egy olyan PDA típusú Mobil Wimax egység, amely alkalmas a Mobil Wimax és CDMA EV-DO összekapcsolására. A 16,6 mm vékony készüléket teljes érintő képernyővel látták el. Használható földi DMB sugárzás vételére, rendelkezik beépített Bluetooth-szal, fájlkezelővel és továbbfejlesztett UCC szoftverrel, amely lehetővé teszi a videó szerkesztést vagy éppen a háttérzene szolgáltatást.

Az SPH-P9200 hang és multimédiás tartalmak Mobil Wimaxon keresztüli küldésére használható. A Mobil Wimax szolgáltatások bővülése várhatóan a kereslet növekedését fogja eredményezni a multifunkciós készülékek esetében is. A Microsoft Windows XP operációs rendszerrel felszerelt eszközök a felhasználók számára ismerős formában biztosítják az elérhető tartalmakat és alkalmazásokat, legyen szó akár munkáról, akár játékról. Az SPH P9200-as támogatja a hang - és video hívásokat, emellett megtalálható lesz benne a Mobil Wimax, HSDPA és a Wi-fi is.

A SPH-P9200 a kisebb helyigény érdekében összehajtható billentyűzettel rendelkezik. Külön előnye, hogy a felhasználók az MP3-at, a VOD lejátszót vagy éppen a telepített játékokat a nélkül is használhatják, hogy az összezárt billentyűzetet kinyitnák. A touch paddel pedig a kezelhetőséget javították a tervezők.

samsung_wimax.jpg

? Specifikációk - a cikk folytatása ť
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.