Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10-tipp: egyszerű akkuoptimalizálás

|

Az új teljesítmény/akkumulátor-üzemidő tolókával gyerekjáték a beállítás.

Hirdetés

Hirdetés

Hordozható számítógépeken az akkumulátor használati ideje és a teljesítmény egyensúlyának megteremtése érdekében különféle energiafelhasználási sémákat használunk, attól függően, hogy éppen mi a fontosabb számunkra. Ha egy processzorigényes alkalmazást futtatunk, nagyobb teljesítményre lesz szükségünk, ha pedig minél tovább szeretnénk dolgozni egy akkufeltöltéssel például utazás közben, akkor visszafogjuk a PC teljesítményét, és ezzel együtt a fogyasztását.

A Windows 10 legújabb kiadása, az October 2018 Update minden korábbinál egyszerűbbé teszi számunkra az akkuhasználat optimalizálását: nem kell mást tennünk, mint kattintani az egérrel a Tálca jobb szélén található akkumulátor ikonon, és a tolókával beállítani a kívánt energiafelhasználási módot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.