Hirdetés
. Hirdetés

Windows 8: sörrel is jól csúszik?

|

Windows 8 alá eddig mobil környezetben gyakorlatilag konzumerközpontú és játékalkalmazások születnek, de már a vállalati szektor sem marad ki a szórásból egy érdekes újításnak köszönhetően.

Hirdetés

A Microsoft CRM tanácsadással foglalkozó cég a New Belgium Brewing számára készített Windows 8-at futtató táblagépeken használható alkalmazást, melyet Ultimate Beer Ranger névre keresztelt. Az app az amerikai sörfőzde értékesítési részlegének tevékenységét hivatott támogatni; a fejlesztő és a megrendelő ezen a héten mutatja be nyilvánosan közös munkájuk eredményét a Microsoft Dynamics partnereinek szánt Convergence konferenciáján.

Hogyan kerülnek képbe a belgák az első Windows 8 tablet app kapcsán? Ha kíváncsi vagy az Ultimate Beer Ranger alkalmazásra, a Computerworld cikkében mindent megtalálsz ezen az oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.