Hirdetés
. Hirdetés

Windows gyorsítótipp: kevesebb kattintás

|

Elég lesz egyszer kattintani a fájlokon és mappákon a megnyitásukhoz, illetve ikonok esetében a hozzájuk tartozó program elindításához.

Hirdetés

Hirdetés

Hogy ne kapjunk inhüvelygyulladást a sok egérmatatástól, csökkentsük felére a kattintások számát a fájlok és mappák megnyitásakor. Ez a régi trükk szerencsére működik a Windows 10-ben is. Indítsuk el a Fájlkezelőt, és a Nézet menüben válasszuk a Beállítások/Mappabeállítások és keresési beállítások módosítása lehetőséget.

A megjelenő régi típusú párbeszédablak Kattintás részében jelöljük be a Megnyitás egy kattintással (kijelölés rámutatással) lehetőséget, végül kattintsunk az OK gombon. Az új módi megszokása igényel némi időt, de rengeteg egérkattintást spórolhatunk meg ily módon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.