Hirdetés
. Hirdetés

Xerox Phaser 790DP – Megállja a helyét

|

A nagyteljesítményű hálózati printerek hatékonyak az irodai munkában, különösen, ha színesben, kétoldalasan és akár A3 méretben is képesek nyomtatni. Ám a megítélésük a minőségtől és gyorsaságtól függ ma is.

Hirdetés

A Folder Trade Kft.–től kaptuk tesztelésre e súlyos és tekintélyes masinát, amelynek jellemzői a 73,6 kg-os súly és a 728×641×490 mm-es (szélesség × hosszúság × magasság) befoglaló méretek. A készülék 600x600 dpi felbontással és 8 bites színmélységgel készíti a nyomatokat. A sebessége fekete-fehér nyomtatásnál igen gyors, 26 oldal percenként, míg a színes nyomtatás esetében ez csak 6 oldal/perc, ám a nyomat szép és fényes, amely az olaj nélküli festékrögzítés eredménye.

 

A Xerox Phaser 790DP nyomtatóban találunk egy duplex egységet, és egy 250 lapos univerzális papíradagoló tálcát is. Ezek mellett még a kézi 150 lapos papír-, vagy fólia-adagolót (itt egyenes a papírút) is használhatjuk. A kinyomtatott dokumentumok a hátsó 105 lapos, vagy a felső 250 lapos tárolóba érkezhetnek. Használható szinte minden papírtípus 64-220 g/m2 papírsúly között, maximum 330x457 mm méretig. A készülék erőforrása egy 266 MHz-es (R5271 MIPS) processzor, és a jó adatfeldolgozás érdekében 128 MB RAM memória (mely 512 MB-ig bővíthető) valamint egy 8 gigabájtos merevlemez is megtalálható belsejében.

 

x79001.jpg
 

 

Ahhoz, hogy a nyomtatót hálózatban is használhassuk, még egy 10/100BaseT Ethernet kártyát is beszereltek a párhuzamos port mellé. A készülék egy 2×500 lapos papíradagoló tálcával ellátott kiegészítővel, nyomtató állvánnyal és Token Ring csatlakozással is bővíthető. A mellékelt CD-ről telepíthetjük a számítógépünkre a Windows 95/98, Windows NT 4.0/5.0, Windows 2000, Mac OS 8.x/OS 9.x operációs rendszerekhez a meghajtó programokat.

 

A nyomtató hálózatos vezérlésekor igen sok kiegészítő funkcióval találkozunk, mint például a várakozási sor rendezése, a több feladat egy idejű feldolgozása, a fordított sorrendben történő nyomtatás, a maximálható nyomtatható mennyiség, vagy az elektronikus szortírozás. Természetesen a munkanapló és a beállítások is kinyomtathatók.  A masina a beprogramozható az elején található kezelő panelről, de nyomtatáskor a szokásos tulajdonságok panelban lehet beállítani a paramétereket. Itt a hagyományos nyomtató beállításokat végezhetjük el.

 

 

 

A Xerox Phaser 790DP - amely a Tektronix és a Xerox színes nyomtatásban szerzett több éves tapasztalatainak gyümölcse - igen jól használható hálózatokban, de egyedi készüléknek is kiváló.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.