Hirdetés
. Hirdetés

Válsághoz szabott Xerox WorkCentre multifunkciósok

|

Nagy tonerkazetta és visszafogott kiépítés?

Hirdetés

 

Két új multifunkciós nyomtatót vezetett be a piacra a Xerox Magyarország, az új termékekkel igyekszik a vállalatok csökkentett költségvetéséhez igazodni a cég.

 

A Xerox WorkCentre 3210 és WorkCentre 3220 lézernyomtató alapú monokróm multifunkciós nyomtatók egy eszközben ötvözik a nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási műveleteket. A Xerox WorkCentre 3210 MFP 24, a WorkCentre 3220 MFP 28 oldalt nyomtat percenként, a nyomatok maximális felbontása 1200 x 1200 dpi. 50 lapos egyoldalas automata lapadagoló (ADF) mellett legfeljebb 501 lapos bemeneti lapkapacitással rendelkeznek. (A Xerox WorkCentre 3210, 3220 specifikációban utána néztünk és az 501 lap papírkapacitás az alap 250 lapos tálca, az egylapos egyedi adagoló és a második, opcionális 250 lapos tálca együttes alkalmazásával érhető el.)

 

A Xerox felismerte, hogy a vállalkozások csökkentett költségvetésből kénytelenek jelenleg gazdálkodni, ezért legújabb modellek nem a hardver teljesítményének fokozására, hanem a megfizethetőségre és hasznos szolgáltatásokra koncentrálnak.

 

A WorkCentre 3210 és a WorkCentre 3220 közvetlenül USB meghajtóra képesek szkennelni, színesben is. Nagy teljesítményű toner kazettákat használnak, ami alacsonyabb költségeket sejtet (pontos értékek még nem ismertek). A felhasználók USB-kapcsolaton vagy Ethernet hálózaton keresztül csatlakozhatnak az eszközökre. Mindkét modell tartalmaz faxot is. Az egyedi lapadagolóban használhatóak kicsit vastagabb, legfeljebb 163 grammos egységsúlyú papírok.

 

 

A két modell között akad némi eltérés kiépítettségben és szolgáltatásokban is. A WorkCentre 3220 nem csak PCL 5 és 6, hanem Adobe PostScript3 nyelvet használ, képes PDF 1.4 közvetlen nyomtatására USB kulcsról és olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, mint a fax e-mailbe továbbítása vagy a duplex nyomtatás, amelyek segítenek csökkenteni a papírhasználatot. A nagyobb modell valamivel erősebben terhelhető, havi 3000 helyett 4000 A/4-es oldalig.

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.