Hirdetés
. Hirdetés

YouTube után UPCTube?

|

A UPC Magyarország új videomegosztó portálján, a VIDEOGIZMO-n elhelyezett kisfilmek legjobbjai a UPC+ kábeltévé-csatornán is láthatók lesznek.

Hirdetés

Az UPC Magyarország Kft. sem maradhatott ki a jóból, a vállalat elindította saját videomegosztó portálját, amelyet VideoGizmo-nak nevezett el. A hazai fejlesztésű ingyenes szolgáltatás segítségével bárki, bármilyen formátumú (akár mobiltelefonnal készült) mozgóképfelvételt közzétehet (regisztráció után), illetve mások videói között témakörök és kulcsszavak alapján böngészhet.

A felhasználók a VideoGizmo-n keresztül hamarosan TV-sztárokká válhatnak. A UPC ugyanis a legjobb sajátkészítésű videók közül rendszeresen válogatást tesz közzé UPC+ nevű kábeltévé-csatornáján. A VideoGizmo decemberben minifilm-versenyt szervez és megrendezi első Minifilm Fesztiválját.

A feltöltött videók természetesen nem sérthetik mások szerzői jogait vagy faji, vallási hovatartozását. A UPC minden felhasználó számára - a hasonló hazai alkalmazásokat meghaladóan bőséges - 3GB tárhelyet biztosít erre a célra. A feltöltött és 20 témakör, illetve egyéb szempontok szerint is csoportosított mozgófilmek akár kulcsszavas keresés alapján is böngészhetők, lejátszhatók, és teljes képernyős nézetben is megtekinthetők.


A VideoGizmo az indulását követően hamarosan minifilm-versenyt rendez. A december 1-jén nyilvánosságra kerülő három témakörhöz kapcsolódóan készíthetnek az érdeklődők egy-egy legfeljebb ötperces minifilmet, a december 11-i beküldési határidőig. A mini idő alatt forgatott mini alkotásokat neves zsűri értékeli, és a legjobbakat a december 14-i I.VideoGizmo Minifilm Fesztiválon közönség előtt is bemutatják, illetve értékes nyereményekkel - fődíjként egy Apple MacBook noteszgéppel - díjazzák. A fővárosi klubélet egyik legfontosabb megújult helyszínén, a Merlin Színházban tartandó Minifilm gálaesten fellép többek közt a korábban hazánkban már nagy sikert aratott Saint Privat, Klaus Waldeck Ausztriából, illetve ott lesz a Vad Fruttik, az Ez a divat és a Vono Box DJs is.

A videomegosztó szolgáltatás teljességgel hazai fejlesztés eredménye, az alkalmazást a Mimóza Kommunikációs Kft. készítette a UPC számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.