Hirdetés
. Hirdetés

Zeneboltot nyitott a Nokia

|

Öt új készüléket, online zene- és játékboltot mutatott be a Nokia. A tartalmakat a sajátságos Ovi márkanév alatt integrálják.

Hirdetés

A most bejelentett Nokia Music Store nevű zeneboltban 1 euróba kerül majd minden dal, egy teljes album pedig 10 euróért vásárolható meg. A zenebolt az ugyancsak ez alkalommal bejelentett, Ovi márkanévvel jelzett online tartalom része. A magyar nyelven furán hangzó márkanév alá tartoznak az online megvásárolható játékok is, ezekért 6 és 10 eurót kérnek majd. (Az Ovi a magyar sajtó jelentése szerint ajtót jelent finnül.)

A Nokia az eseményen több multimédiás készüléket jelentett be. Ez alkalomból kiadott közleménye szerint mindegyik készülék külön zene- vagy játékgombokat tartalmaz, valamint kibővített memóriával, nagy kijelzővel és megnövelt teljesítményű akkumulátorral szerelték fel azokat.


A Nokia N81-ből két változatot is bemutattak: egyet 8 GB memóriával, a másikat meg ennél kevesebb memóriával (a sajtóközleményből nem derül ki, mennyivel). A szétcsúsztatható 3g-s és Wi-Fi-s telefonnak külön zene- és játékgombjai vannak, fülhallgatós csatlakozása 3,5 mm.

A Nokia N81 adók és kedvezmények nélküli fogyasztói ára 360 euró (92 ezer forint) körül, a Nokia N81 8GB készüléké pedig 430 euró (110 ezer forint) körül várható. A tervek szerint mindkét változat szállítása 2007 utolsó negyedévében indul.

Az N95-ös csúcstelefonból megjelent a 8 GB-os változat. Szállítása a tervek szerint 2007 negyedik negyedévében indul, fogyasztói ára pedig adók és kedvezmények nélkül körülbelül 560 euró (144 ezer forint) lesz.

nokia_5310.jpg
Nokia 5310

A középkategóriás Nokia 5310-es telefon alumínium borítású készülék. A telefon igen vékonyra sikeredett, csupán 9,9 mm vastag. MicroSD kártyával bővíthető memóriája, fényképezőgépe két megapixeles. A Nokia 5310 XpressMusic szállítása várhatóan 2007 utolsó negyedévében indul, adók és kedvezmények nélküli fogyasztói ára pedig 225 euró (58 ezer forint) körül mozog majd.

A Nokia 5610 XpressMusic 3g-s telefon, memóriája ennek a készülékkel is bővíthető microSD-vel. Fényképezőgépe 3,2 megapixeles, autófókuszos és dupla LED vakus. A telefon szállítása a tervek szerint 2007 utolsó negyedévében indul, fogyasztói ára pedig adók és kedvezmények nélkül körülbelül 300 euró (77 ezer forint) lesz.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.