Hirdetés
. Hirdetés

Zöldül a vállalati kommunikáció is

|

Mintegy 75 százalékos megtakarítást ígér az Avaya új megoldása hardver-, energia-, hűtés- és fenntartási igény terén.

Hirdetés

Az Avaya Aura új megoldást kínál a maximálisan 2400 főt foglalkoztató vállalatok számára: elsőként alkalmazva virtualizált technológiát annak érdekében, hogy egyszerűsítsék a valós idejű kommunikációt, miközben csökkentik a felhasznált teljesítményigényt és a szükséges eszközök számát.

Az egységes kommunikációt és a dolgozók együttműködését támogató megoldások egyre fontosabbak a közepes méretű vállalatok számára. A megoldás akár már 100 fős vállalat esetében is alkalmazható és egészen 2400 felhasználóig használható, akár 250 különböző helyszínen. Az új megoldás egyszerűbb, költséghatékonyabb működést kínál, valamint könnyebb hozzáférést biztosít a kontakt centerekhez.

Az Avaya Aura középvállalatok számára kifejlesztett alkalmazása az iparágban elsők között alkalmazza a virtualizációs technológiát a valós idejű kommunikációhoz. A virtualizáció, mely célszoftver használatával egyetlen hardveren több alkalmazás egyidejű futtatását teszi lehetővé, az Avaya számára egy központi fejlesztési irány, erre lesznek telepítve a jövőbeli alkalmazások is.

Az Avaya Aura System Platform valós idejű virtualizációs technológia, a meglévő Avaya Communication Manager, a Voice Messaging, a SIP Enablement Services, az Application Enablement Services, a Utility Services és a Media Services alkalmazások egyszerveres telepítését teszi lehetővé.

Az virtualizáció ilyen jellegű alkalmazása újabb lépés a zöld-irodák irányába.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.