Hirdetés
. Hirdetés

A munkahely jövője - UEM nélkül nincs hibrid munkahely

|

Az IT-részlegek folyamatosan küzdenek a felügyeleti problémákkal, amire az egységes végpontkezelés kínál megfelelő megoldást. Tudja meg első kézből, hogyan!

Hirdetés

Az egységes végpontkezelés egy vállalat vagy szervezet összes végpontjának biztonságos kezelését jelenti egy átfogó megoldás segítségével. Azonban ez egyre nehezebb feladat, mivel az informatikai eszközök lábnyoma gyorsan növekszik a mai szervezetekben, köszönhetően a végpontok, például a laptopok, asztali számítógépek, táblagépek és okostelefonok egyre növekvő számával. Ezen végpontok kezelése egyre nagyobb kihívást jelent - sőt, egyre nehezebbé válik a heterogén eszközök, illetve a szervezet hálózatán kívülre kerülő eszközök miatt. A legjobb módja annak, hogy biztosítani tudja az eszközök megfelelő kezelését, egy végpontkezelő szoftver, különösen egy UEM megoldás alkalmazása.

Az egységes végpontkezelés (Unified Endpoint Management, UEM) egy olyan átfogó megoldás, amely egy szervezeten belül az összes végponti eszközt egyetlen központi helyről kezeli. De gondoljunk csak bele, hogy egy tipikus egységes végpontkezelési (UEM) megoldás mi mindent biztosít az informatikai szakemberek számára: biztonsági frissítéseket, javításkezelést, automatikus hardver- és szoftverleltár-követést, naplózást, mobileszköz-kezelést, szoftver- és operációs rendszer telepítést, munkaállomás-távvezérlési lehetőségeket, szoftverlicenc-kezelést és gyors általános javítási lehetőségeket.

Amint a fenti lista is mutatja, egy egységes végpontkezelő eszköz jóval több mint 10 különböző funkciókészletet tartalmazhat. Ami azt jelenti, hogy egy UEM eszköz felgyorsítja a napi informatikai adminisztrációs feladatok elvégzésének folyamatát, és sokféle eszközt képes kezelni, legyen szó Windowsról, Macről vagy Linuxról.

Az MWT Solutions most 4 részes, ingyenes webináriumsorozatot indít, amelyek az IT-környezet leggyakoribb problémáit tárgyalják. Mindegyik webinárium egy-egy különálló gyakorlati esetre épül, amely segít megérteni a problémát és ami a legfontosabb, megtudhatja, hogyan lehet megoldani.

Válassza ki azt a témát, amely a legjobban érdekli és regisztráljon a webináriumra! Ön dönti el, hogy melyiket szeretné hallgatni és hány webináriumon fog részt venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.