Hirdetés
. Hirdetés

A Sanofi digitális gyorsítóközpontot indít az adatok és az MI gyógyszeripari felhasználásához

|

A Sanofi befektet az adateszközökbe, és elindította első Digitális Gyorsítóját, amelynek célja a digitális, adat- és mesterséges intelligencia (MI) felhasználása a gyógyászatban.

Hirdetés

A párizsi székhelyű Digitális Gyorsító először az atópiás dermatitiszben (ekcéma) szenvedő betegek kezelésének fejlesztésére összpontosít Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban.

A francia gyógyszeripari óriásvállalat június 8-i közleményében közölte, hogy a csapat egy integrált platformot és adatmegoldást fejleszt ki az egészségügyi szakemberek és a betegek bevonásával, hogy növelje a betegséggel és a kezelési lehetőségekkel kapcsolatos ismereteiket.

Hirdetés

"A Digitális Gyorsítóba történő befektetésünk újabb bizonyítéka annak az elkötelezettségünknek, hogy átalakítsuk az orvoslás gyakorlatát, és jobb eredményeket érjünk el a betegek javára" - mondta Arnaud Robert, a Sanofi ügyvezető alelnöke és digitális vezérigazgatója.

A vállalat közölte, hogy az elmúlt 18 hónapban több mint 300 új ember csatlakozott a Sanofihoz Franciaországban, Spanyolországban, az Egyesült Államokban és Kanadában, hogy megerősítse digitális, adat- és kiberbiztonsági csapatait.

A Digitális Gyorsító a következő két évben 300 embert fog elérni olyan helyszíneken, amelyek a legjobban támogatják a globális digitális stratégiáját - közölte a vállalat. A Sanofi megjegyezte, hogy a folyamatban lévő digitális átalakulás már most is többek között új célpontok gyorsított felfedezéséhez és újfajta képelemzéshez vezetett a mesterséges intelligencia segítségével.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.