Hirdetés
. Hirdetés

Az adatvezérelt jövőről rendez interaktív online talk show-t az MVM

|

Az esemény házigazdái Ördög Nóra és Szirmai Gergő lesznek.

Hirdetés

Interaktív talk show-val jelentkezik az MVM, a fő téma az adatvezérelt jövő lesz az MVM Future Talks során. Az ingyenes, online beszélgetések november 18-án 18 órától kezdődnek, az esemény házigazdái Ördög Nóra és Szirmai Gergő lesznek. A talk show-ban hírességek és nemzetközi szakértők közreműködésével olyan kérdésekre keresik a választ, hogy miként használhatjuk jól a digitális technológiákat a jelenben, milyen kihívásokat, veszélyeket és lehetőségeket teremt az adatközpontú fejlődés az emberiség számára.

Online csatlakozik a beszélgetéshez például Neil deGrasse Tyson amerikai asztrofizikus, valamint Andy Weir, világhírű amerikai bestseller-író, akinek többek között a 2015-ös, Mentőexpedíció című mozifilm alapjául szolgáló A marsi regényt, valamint A Hail Mary küldetés című sci-fit is köszönhettük.

Hirdetés

Európa egyik vezető etikus hackere, Jamie Woodruff is részese lesz a beszélgetésnek, melybe bekapcsolódik Zeynep Tufekci szociológus, a The New York Times és a The Atlantic szerzője, valamint (immár a budapesti stúdióban) Meskó Bertalan orvosi jövőkutató és Balogh Péter, az NNG alapítója is.

Fontos kiemelni, hogy a nézők online kérdéseket is feltehetnek majd a meghívott vendégeknek.

"Az energetika ma már nem képzelhető el a digitalizáció nélkül, ezért is foglalkozunk az MVM Future Talks idei eseményén kiemelten jelenünk és jövőnk egyik legfontosabb kérdésével: az információ tárolásával és felhasználásával. Elég csak a közösségi médiára, vagy az energetikában az e-számlákra, az ügyintézésekhez fejlesztett alkalmazásokra, az okos hálózatokra vagy okos mérésre gondolni, ma már az élet szinte minden területe adatokra épül. Az MVM Csoport számára kiemelt cél az innováció és az edukáció támogatása, ennek részeként hívtuk össze idén is a legfontosabb sztárszakértőket jövőnk egyik alapvető kérdésének megvitatására"

- mondta Jákó Eszter, az MVM csoportszintű kommunikációs igazgatója a MVM Future Talks kapcsán.

A talk show-ról további információk a www.mvmfuturetalks.hu címen érhetők el, a műsor Facebook-eseménye pedig itt található.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.