Hirdetés
. Hirdetés

Az OpenAI elindította a ChatGTP Business-t üzleti felhasználók számára

|

Az OpenAI bemutatja a ChatGPT Business-t, egy olyan testreszabott megoldást, amelyet kifejezetten olyan szakemberek és vállalatok számára terveztek, akik fokozott ellenőrzést keresnek az adatok és a felhasználói adminisztráció felett.

Hirdetés

Nemrégiben az OpenAI kijelentette, hogy ez az új előfizetési terv megfelel az API adatfelhasználási irányelveinek, garantálva, hogy a végfelhasználók adatait alapértelmezés szerint nem használják fel a modelljeik képzésére. A szervezet tervei szerint a ChatGPT Business-t hamarosan bevezetik, a pontos indulási dátumot azonban még nem hozták nyilvánosságra.

A tervezett indítás a ChatGPT gyors növekedését követi, amely a hírek szerint januárban elérte a 100 milliós határt a havi aktív felhasználók számát tekintve. Az OpenAI már korábban jelezte, hogy a növekvő keresletre reagálva több fizetős csomagot is fontolgatnak a ChatGPT-nél.

A ChatGPT Business mellett az OpenAI új funkciót vezet be minden ChatGPT felhasználó számára, amely lehetővé teszi a csevegési előzmények letiltását. A cég szerint a kikapcsolt csevegési előzményekkel kezdeményezett beszélgetéseket nem fogják felhasználni az AI-modellek képzéséhez és fejlesztéséhez, és nem is jelennek meg az előzmények oldalsávjában. Ezek a beszélgetések azonban 30 napig megmaradnak, és szükség szerint felülvizsgálják őket az esetleges visszaélések figyelemmel kísérése érdekében.

Hirdetés

A ChatGPT megalakulása óta jelentős vonzerőt szerzett különböző iparágakban, többek között az ügyfélszolgálat, a tartalomkészítés és a nyelvi fordítás területén. Az AI modell a GPT-4 architektúrán alapul, és értékes eszköznek bizonyult az egyének és a vállalkozások számára. Az OpenAI látszólag felismerte az AI-alapú megoldások iránti növekvő keresletet, és most a ChatGPT platformot kívánja bővíteni, hogy kielégítse ezeket az igényeket.

Üzleti tervünk célja a ChatGPT növekvő népszerűségének következtében felmerült legfontosabb aggályok és lehetőségek kezelése - mondta Sam Altman, az OpenAI vezérigazgatója. Szerinte az OpenAI elkötelezett a felhasználói élmény javítása mellett az AI-modell képességeinek finomításával és a platformmal való zökkenőmentes interakció biztosításával. Ez magában foglalja a mesterséges intelligencia kimeneti korlátainak, például az elfogultságoknak és pontatlanságoknak a kezelését a felhasználói visszajelzések beépítésével és a modell folyamatos finomításával.

A ChatGPT a közelmúltban adatvédelmi és adatbiztonsági kihívásokkal szembesült, mivel a felhasználók aggodalmukat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy az MI-modell hozzáférhet érzékeny információkhoz és megoszthatja azokat. Ezek az aggályok ideiglenes betiltáshoz vezettek Olaszországban, ahol a szabályozó hatóságok nem tartották megfelelőnek az MI-modell adatkezelési gyakorlatát.

Greg Brockman, az OpenAI technológiai igazgatója válaszul kijelentette, hogy a szervezet komolyan veszi a felhasználók adatvédelmi aggályait. Az új adatvédelmi ellenőrzések javasolt bevezetése azt mutatja, hogy az OpenAI elkötelezett az aggályok kezelése és annak biztosítása mellett, hogy a ChatGPT megbízható eszköz maradjon az egyének és a vállalkozások számára - írja a TechReport.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.