Hirdetés
. Hirdetés

Jön egy új holdingvállalat 4iG Űr és Technológiai Zrt. néven

|

Cél a REMRED Technológia Fejlesztő Zrt. 45 százalékos részesedésének megszerzése is.

Hirdetés

A 4iG Nyrt. új holdingvállalatot alapít 4iG Űr és Technológiai Zrt. néven, amelynek főbb piaci területe lesz az űripar- és műholdfejlesztés, dróngyártás és drónvédelem, valamint a védelmi digitalizáció - közölte a 4iG Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Az alapítást követően a társaság az űripari és technológiai vállalatainak üzletrészeit a 100 százalékos tulajdonú leányvállalatába, a 4iG Űr és Technológiai Zrt.-be apportálja.

A 4iG Űr és Technológiai Zrt. alapításával egy időben a 4iG nem kötelező érvényű előzetes megállapodást köt a REMRED Technológia Fejlesztő Zrt. 45 százalékos részesedésének megszerzéséről, ami tőkeemelés útján kerül az alapítást követően a 4iG Űr és Technológiai Zrt. érdekeltségébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.