Hirdetés
. Hirdetés

Középvállalatok: viszlát digitális átalakulás, helló hiperautomatizálás

|

Amikor a belső munkafolyamatokból kivonják a manuális folyamatokat, hogy hipergyorsan innováljanak, hatékonyságot érjenek el, és ezáltal versenyképesek maradjanak.

Hirdetés

A Jitterbit API-átalakítással foglalkozó vállalat nyilvánosságra hozta legújabb, "A középvállalat a hiperautomatizálás korában" című mélyreható célzott felmérésének eredményeit - ez az első ilyen jellegű felmérés, amely a közepes méretű vállalatok vezető szakembereinek véleményét tárja fel.

Az új jelentés két és fél évvel a globális zavarok és a drámai digitális átalakulás után készült. A vállalkozások világszerte felgyorsították az innovációt és kibővítették az integrációs stratégiákat, hogy versenyképesek maradjanak az új, digitális világ első számú világában.

A Jitterbit hét éve szolgálja ki Európa németajkú régióját (DACH), ahol az EMEA-országokbeli ügyfélbázisának egyötöde található, köztük például az UEFA Európa Liga-bajnok FC Eintracht Frankfurt futballklub. A Jitterbit egy harmadik féltől független kutatóház megbízásából végezte el a felmérést, hogy megértse, hogyan kezelik a középvállalatok német nyelvterületen a gyors digitális változásokat.

Hirdetés

A felmérésből kiderül, hogy a világ többi részéhez hasonlóan a DACH-vállalkozások is tudják, a hiperautomatizálás a jövő útja. A hiperautomatizálás, amely a Gartner által meghatározott egyik trend az elmúlt két évben, azt az üzleti célt jelenti, hogy a belső munkafolyamatokból kivonják a manuális folyamatokat, hogy hipergyorsan innováljanak, hatékonyságot érjenek el, és ezáltal versenyképesek maradjanak.

Az adatok szerint:
- A középvállalatok 89%-a még mindig több mint 20 manuális adatfeldolgozási folyamatot működtet, 51%-uknál több mint 50-et, 24%-uknál pedig több mint 100-at.
- A középvállalatok 73%-a egyetértett abban, hogy szervezetükben túl sok különböző rendszert használnak.
- Az érintett körben a cégek 76%-a megerősítette, hogy küzd az adatsilókkal.
- E társaságok 79%-a küzd azzal, hogy adatszempontból teljes képet kapjon vállalatáról.
- A közepes méretű cégek 79%-a úgy érzi, hogy az integrált rendszerek hiánya miatt kevésbé versenyképes a vállalkozásuk.

Az is kiderül, hogy a középvállalatok tisztában vannak az automatizálás és az integráció szükségességével:
- A megkérdezettek 73%-a szeretné, ha három éven belül hiperautomatizálttá válna az üzleti tevékenysége, mert ettől függ a vállalatuk jövőbeli sikere.
- A felmérésben érintett cégek 85%-a egyetért azzal, hogy a vállalaton belüli különböző szoftverek és alkalmazások közötti integrációt automatizálni kell.
- A 77% egyetért azzal, hogy az integrációs platformmal való partnerség az első számú módja a hiperautomatizálás felgyorsításának, ami jól mutatja a középvállalatok elkötelezettségét a belső folyamataik automatizálásának növelése iránt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.