Hirdetés
. Hirdetés

Még lehet nevezni a Legjobb IoT Megoldás versenyre!

|

2022. május 25-26. között kerül megrendezésre a hazai IoT megoldások egyedülálló seregszemléje és pénzdíjas versenye, a Yettel IoT Live Show 2022.

Hirdetés

2022. május 25-26. között kibővült szakmai tartalommal kerül megrendezésre a hazai IoT megoldások egyedülálló seregszemléje és megoldás-szállítói versenye, a Yettel IoT Live Show 2022, amelynek alapítója és főszervezője a MOHAnet Mobilsystems Zrt.

A Yettel IoT Live Show Megoldás-szállítói Versenybe bárki benevezheti IoT megoldását. Az 50.000 Ft-os nevezési díj tartalmazza a pályaművek írásos közzétételét a Yettel IoT Live Show hivatalos weboldalán a többi pályázó anyaga mellett (online), valamint a kiállítótérben kialakított versenyzői területen is (offline), ahol a látogatók élőben megtekinthetik és akár ki is próbálhatják az egyes megoldásokat.

Mire számíthatnak az IoT Live Show Yettel Nagydíj és a Közönségdíj nyertesei?

Yettel Nagydíj 1. helyezett: 1.000.000 Ft (500.000 Ft pénznyeremény, 500.000 Ft Yettel szolgáltatás-nyeremény), oklevél, trófea
Yettel Nagydíj 2. helyezett: 1.000.000 Ft (500.000 Ft pénznyeremény, 500.000 Ft Yettel szolgáltatás-nyeremény), oklevél, trófea
Yettel Nagydíj 3. helyezett: 1.000.000 Ft (500.000 Ft pénznyeremény, 500.000 Ft Yettel szolgáltatás-nyeremény), oklevél, trófea
Yettel Különdíj: 1 éves Yettel mobilnet hozzáférés (routerrel), oklevél, trófea
A Yettel Nagydíj díjazottjai a trófea mellett még bemutatkozási lehetőséget is nyernek a Yettel NEXT elnevezésű exkluzív, őszi nagyrendezvényen.              
IoT Live Show Közönségdíj: tárgynyeremény, trófea, oklevél
A közönségdíj a látogatók szavazata alapján kerül odaítélésre.

Az IoT megoldás-szállítói versenybe bárki benevezhet, aki a nevezési díjat megfizette. A nevezett megoldások száma versenyzőnként nincs korlátozva, így több megoldással is indulhat egy versenyző, de a nevezési díj megoldásonként fizetendő.
Nevezni az alábbi linken lehet: https://iotliveshow.hu/verseny

A Yettel az 1., 2. és 3. helyezetteket, valamint a különdíjast az alábbi szempontrendszer szerint választja ki:

  • A megoldás újszerűsége
  • A megoldás piaci növekedési potenciálja
  • A megoldás megtérülési megfelelősége (vagy TCO - total cost of ownership)
  • A megoldás társadalomra gyakorolt pozitív hatása
  • A megoldást kínáló csapat dinamikája, kommunikáció

A zsűribizottság elnöke Fülöp Gábor, a Yettel üzleti értékesítési és marketing igazgatója.

Standard versenyzői nevezés: 50.000 Ft+ÁFA/megoldás
A pályázat beadási határideje: 2022. május 18. éjfél!

Az ünnepélyes díjátadóra május 25-én, 17:00 órakor kerül sor.


A Yettel IoT Live Show célja az egyes iparági trendek IoT és ipar4 innovációinak népszerűsítése, valamint a különböző üzleti problémákra adott megoldások bemutatása. A látogatók az érdekes szakmai előadások mellett élőben meg is tekinthetik és kipróbálhatják a kiállítótérben található innovatív IoT megoldásokat, majd szavazhatnak kedvencükre a Yettel IoT Live Show 2022 Legjobb Megoldása versenyen.

Óriási show, fergeteges buli, az IoT szakma hazai sztárjai, pénzdíjas verseny, izgalmas előadások várják. Ha érdekli az IoT világa, akkor mindenképp számítunk a megjelenésére!

A rendezvény a látogatók számára teljesen díjmentes, de a belépés előzetes regisztrációhoz kötött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.