Hirdetés
. Hirdetés

1 dollárt keres a Zynga ügyvezetője

|

Idén 1 dollárt keres a Zynga vezére, a cég ugyanis költségeket csökkentene.

Hirdetés

A Zynga ügyvezetője idén 1 dollárt keres, ugyanis a vállalat költségeket csökkentene, de közben a vezetőit is megtartaná. Az új fizetését maga Mark Pincus kérte, aki az idei évben semmilyen pénzügyi bónuszt vagy kiegészítést nem kap a cégétől. Érdekességképp: 2011-ben 300 000 dolláros fizetése volt, a kiegészítések pedig elérték éves szinten az 1,68 millió dollárt. A 2012-es adatok még nem ismertek.

A vállalat hosszú ideje nincs jó formában, egészen pontosan 2011. vége óta, amikor is a tőzsdére ment. A cég most csak körülbelül a harmadát éri a kezdeti értékének. Mivel szorosan hozzáfűződnek a Facebookhoz, ezért az is aggodalmat okoz, hogy mennyire függnek a közösségi oldaltól. Egyre kevesebben játszanak a Zynga facebookos játékaival, ráadásul még kevesebben hajlandóak fizetni is érte: a Zynga bevételei zuhanni kezdtek.

Az új juttatási rendszer kidolgozására azért volt szükség, mert tavaly számos vezető beosztású dolgozójukat elvesztették. Pincust kivéve idén a Zynga vezetői 425 000 vagy 500 000 dolláros fizetést kapnak, ezt pedig jelentősen megnövelhetik a bónuszok és a teljesítményért kapott kiegészítések. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.