Hirdetés
. Hirdetés

10 éves a LinkedIn

|

A világ legnagyobb üzleti közösségi honlapja 10 éves korára elérte a 225 millió felhasználót.

Hirdetés

A cég által közzétett timeline segítségével végigkövethetjük a közösségi hálózat növekedését, képeket láthatunk az első irodákról, és górcső alá vehetjük az elmúlt években elért mérföldköveket.

Lassan de biztosan növekedett a LinkedIn az elmúlt 10 év során, miközben más közösségi oldalak nagyra nőttek, aztán csúnyán elbuktak. A MySpace például szintén 2003-ban indult, gyors dominanciát ért el a közösségi térben, de gyorsan ki is égett.

 

A LinkedIn növekedése igazán az utóbbi években gyorsult fel, három éve még csak 90 millió felhasználója volt. Hogy miképpen vált egy “önéletrajzi oldal” teljes értékű közösségi hálózattá? Nos, a LinkedIn folyamatosan fejlesztette szolgáltatásait, hogy segítse a tagokat a munkakeresésben, munkaerő felkutatásában és a rengeteg iparági tapasztalat kicserélésében.

Természetesen a belbecs mellett a külcsínnel is foglalkoztak, elnézve ezt a slideshow-t az oldal dizájnjáról elmondható, az idő pozitívan hatott a LinkedIn megjelenésére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.