Hirdetés
. Hirdetés

1700 új alkalmazottat keres az Oracle

|

Európát, Közel-Keletet és Afrikát érintő toborzási kampánya keretén belül az Oracle 1700 új alkalmazottat keres. Sok a nyitott pozíció Írországban, Spanyolországban.

Hirdetés

Oracle
Oracle

A friss diplomásokkal, gyakornokokkal kezdődik a lista, de tovább folytatódik a több tapasztalatot igénylő munkaterületekkel - az Oracle közel 1700 új alkalmazottat keres Európában, Közel-Keleten és Afrikában. A cég toborzó oldalát végigböngészve kiderül, hogy főleg Írországban sok a nyitott pozíció, de akad munkahely Spanyolországban, Hollandiában, Portugáliában is. Magyarországon nincs nyitott állás. A toborzási kampány a hagyományos csatornák mellett olyan közösségi felületeken is zajlik, mint a Twitter és a Facebook.

Reményi Csaba, az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója szerint az új munkaerő-felvétel azt is jól érzékelteti, hogy mekkora kereslet mutatkozik a cég teljes körű, kiválóan együttműködő hardver- és szoftvermegoldásai iránt.

Az Oracle egyébként az elmúlt időben a Google ellen indult peres eljárása kapcsán szerepelt gyakran a szaksajtóban. Az Oracle azzal vádolja a keresőóriást, hogy Android operációs rendszerében számos, Java platformhoz kapcsolódó szabadalmat sértett meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.