Hirdetés
. Hirdetés

200 millió dollárra vágyik a Hulu főnöke

|

Jason Kilar szerint nem ártana az üzletnek, ha jövőre az ideinél több műsort tudnának kínálni az ügyfeleknek.

Hirdetés

Az előzetes információk alapján idén kiváló évet fog zárni a filmek és sorozatok online streamelésében jeleskedő Hulu, hiszen a Walt Disney, Comcast és News Corporation tulajdonában lévő vállalat 65 százalékkal 695 millió dollárra növelhette a bevételét, bár az továbbra kérdéses, hogy ezen összeg fedezi-e a működési költségét.


A Wall Street Journal exkluzív információi szerint Jason Kilar, a Hulu főnöke nemrég felkereste a vállalat tulajdonosait, hogy a 2013-as üzleti stratégia hatékony megvalósítása, ennek részeként pedig több műsor megvásárlása céljából a jövő évi büdzsét az idei duplájára, azaz 200 millió dollárra srófolja fel.


A hírek szerint egyelőre nem született döntés az ügyben, amely részben talán a fő részvényesek belső konfliktusának köszönhető: a Walt Disney meg van elégedve a jelenleg használt, reklámokkal megtámogatott ingyenes szolgáltatási modellel, ezzel szemben a News Corporation előfizetéses rendszert szeretne bevezetni, míg a Comcast egyelőre nem szavazhat az NBC Universal felvásárlása miatti hatósági megkötések okán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.