Hirdetés
. Hirdetés

3,9 milliárd dollárért elkelt a Sophos

|

A vevő a Thoma Bravo vezető magántőke-befektetési társaság, amely a szoftveres és a technológiával támogatott szektorokra fókuszál.

Hirdetés

Hirdetés

A megállapodás értelmében a Sophos részvényesei 7,4 amerikai dollárt kapnak részvényenként. A részvényenkénti ár 168 százalékos prémiumot képvisel a vállalat IPO-ja idején aktuális, 2015. júniusi árhoz képest. A felvásárlási folyamat lezárultával a Sophos törzsrészvényeinek kereskedése megszűnt Londoni Értéktőzsdén.

A Sophos több mint 53 ezer viszonteladóval és távoli szolgáltatást nyújtó ügyféllel áll partneri kapcsolatban. Technológiái több mint 420 ezer szervezet és 100 millió otthoni felhasználó számára nyújtanak védelmet. 

Az átfogó termékportfólió a Sophos Central, egy közös, integrált felhő alapú menedzsment platform segítségével kezelhető, amelynél a szolgáltatások együttműködnek a valós idejű információ-megosztás és fenyegetéskezelés érdekében. A Sophos Managed Threat Response szolgáltatások keretében pedig egy, a nap minden órájában aktív biztonsági csapat áll készenlétben a végponttól a tűzfalig terjedő fenyegetések észlelésére és kezelésére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.