Hirdetés
. Hirdetés

3000 üzleti ügyfelet szerzett a Netfone

|

A Hucom CPS üzletágának felvásárlásával indította az évet a vállalat.

Hirdetés

A Morando által tavaly november közepén 1,5 millió euróval feltőkésített Netfone ma bejelentette, hogy a komoly piaci térnyerést célzó idei üzletstratégiájának részeként felvásárolta a Hucom Telekom Kft. CPS (szolgáltató-előválasztás) divízióját, amelynek köszönhetően bő 3000 üzleti és intézményi ügyfelet szerzett.


Az ismeretlen összegű felvásárlásnak köszönhetően a vállalat tovább bővítette működési körét, így az már a vezetékes telefon és vezetékes internet, a mobilinternet és közvetített mobiltelefon szolgáltatások nyújtására, továbbá egyedi távközlési és IT megoldások fejlesztésére és üzemeltetésére is kiterjed.


Svébis Máté, a Morando Zrt. portfólióigazgatója szerint a Netfone idei meghatározó projektje az akvizíciókon túl a virtuális mobilszolgáltatás (MVNO) bevezetése lesz, amelynek köszönhetően az erre igényt tartó ügyfeleik valamelyik meglévő operátor infrastruktúrája segítségével saját mobilszolgáltatást indíthatnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.