Hirdetés
. Hirdetés

5000 embert küld el a Sharp

|

Ezzel a költségcsökkentéssel ismét a nyereség útjára lépne a Sharp.

Hirdetés

Az IT szektorban jelenleg vannak olyan területek és olyan vállalatok, amelyeknek nem megy igazán jól a gyenge eladások, a rossz stratégia vagy a nem megfelelő pénzügyi tervezés miatt. Az sem segít persze, ha ezeknek a kombinációjáról van szó. A Sharp most mindent megtenne, hogy kilépjen ebből a helyzetből. 

Korábban azt reméltek, hogy a befektetők segíthetnek a talpraállásban, de most úgy tűnik, hogy a Samsung csomagja sem volt elég az egyenes vágányra való visszataláláshoz. Az Asahi Shimbun értesülései szerint a Sharp most úgy döntött, tovább megy, és 5000 alkalmazottját elbocsátja. 

Ez egy új stratégia része, amelytől azt várja a vállalat, hogy ismét a nyereség felé veszik az irányt. A leépítések többsége a Sharp hazai piacán kívül lesz, de az osakai központ is érintett. A Sharp ezzel egyszerre mindent megtesz, hogy javítsa a tévékészülékeinek az eladását - ebben sokat segíthet majd a 4K-s technológia

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.