Hirdetés
. Hirdetés

8 terabájtos meghajtó videózáshoz

|

A Seagate nagykapacitású merevlemezes tárolóját videorögzítésre optimalizálták.

Hirdetés

A Surveillance HDD nevű, 3,5 hüvelykes formátumú, SMR technológiájú meghajtó több mint 800 órányi HD video tárolására alkalmas, amelyek egyszerre akár 64 kamerától érkezhetnek. Napi 24 órás, heti 7 napos folyamatos használatra tervezték, kevesebb energiát fogyaszt, mint elődje, és a vibrációt csökkentő kialakítása révén jól alkalmazható több meghajtót tartalmazó hálózati videórögzítő rendszerekben. Teherbíró képessége óriási, gyári adatok szerint évente 550 terabájtnyi adat írható fel rá hibázás nélkül. Négy terabájtos változatban is megvásárolható. Az új, SMR technológiával a Seagate szerint 2020-ra elérhető lesz a meghajtónkénti 20 terabájtos tárolókapacitás.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.